8 Nisan 2013 Pazartesi

''YOK BÖYLE BİR KIZ'' OYUNUNA DAİR...

''YOK BÖYLE BİR KIZ'' OYUNUNA DAİR...





7 Nisan pazar günü misafirim olan ablamı da yanıma alıp BlackOut Sahnenin yolunu tuttum.''Yok böyle bir kız'' oyununu izlemek için önceden proğramını yapmıştık.Nasıl bir oyunla karşılaşacağımızı bilmeksizin gittik.Öncesi bir araştırmamız olmadı.Benim dizilerle pek ilgim olmadığı için Çiğdem Tunç dışında daha önce izlemiş olduğum biri yok.Ama ablam teker teker kim hangi dizide oynuyormuş sıraladı.Dizileri sıralarken de annemin kulağını çınlatmadan yapamadık.Elinden bırakmadığı uzaktan kumanda aletiyle o ne izliyorsa herkes orayı izliyor ama arada da ''nereyi izlemek istiyorsanız izleyebilirsiniz'' demeyi de ihmal etmiyor.Tabii değişen hiç bir şey olmuyor.Hahahaha...





Ününün doruğunda bir yazar(Ali İl),yeni yazacağı kitabı için uğraşmaktadır ama bir türlü yazamamaktadır.Kitabın bir an önce bitmesi için yayıncısı(Çiğdem Tunç)tarafından ikide bir rahatsız edilmektedir.Konular önermekte ve hatta yazarı işvesiyle,cilvesiyle tahrik ederek erotik bir aşk kitabı yazması için ikna etmeye çalışmaktadır.Yalnız burada Çiğdem Tunç'a ''maşallah'' demeden geçemiyeceğim.Hani taş gibi kadın lafı var ya sanki adeta bunun için söylenmiş.TV de değil de birebir görmeniz gerek,o zaman anlarsınız.





Masal(Neşem Akhan).Gerçek mi,hayal mi?Birdenbire oyunda yerini alıyor.O andan itibaren sizin de kahkahalarınız başlıyor.Neşeli halinden elemli,kederli hale geçişi ne kadar güzeldi.Tabii bu arada yazarın abisini(Murat Ozan) ve yengesini(Ece Kılınç) oynayan sanatçıları da unutmayalım.Bir bütün olarak hem oyunu hem de sanatçıları beğendim.Oyun,bir solukta bitti.





Gidilesi,izlenesi bir oyun.Kaçırmayın derim.Yüzlerimizde tebessümle tiyatroyu terketmek gibisi yok.Siz de yaşayın isterim.


NOT:Fotoğraflar Tiyatro Kedi'nin aşağıda web adresini vermiş olduğum sitesinden alıntılanmıştır.


TİYATRO KEDİ

YÖNETMEN :Damla CERCİSOĞLU / Ece KILINÇ

OYUNLAŞTIRAN :Ece KILINÇ

GÖRSEL TASARIM :Volkan BOZÇALI

IŞIK TASARIM :Celal HİKMET

OYUNCULAR :Neşem AKHAN,Ali İL,Çiğdem TUNÇ,Murat OZAN,Ece KILINÇ


BLACKOUT SAHNE

ADRES :Abide-i Hürriyet Cad.No:211,Black Out Alışveriş Merkezi(BLACKOUT AVM) C Blok Şişli/İstanbul

WEB ADRESİ: htpp://www.blackoutsisli.com


TİYATRO KEDİ

e-mail:info@tiyatrokedi.com

Telefon:0212 257 79 36 - 0212 257 79 37

WEB ADRESİ: http://www.tiyatrokedi.com/

4 yorum:

Depresif Ayu dedi ki...

Güzel bir oyuna benziyor, izlemeyi isterim doğrusu... Çiğdem Tunç ile ilgili söylediklerine aynen katılıyorum. Maşallah, yıllar yanına yaklaşamıyor değil mi?

Bu arada, sol baştaki bıyıklı kim bakayım :))))

Mahmutun güncesi dedi ki...

Sıkılmadan keyif ve kahkahalarla izlenen bir oyun.Benim hoşuma gitti.Hayatın çekilmezliğini bu gibi küçük şeyler çekilir kılmıyor mu?

Murat Ozan dermişim ama bu soruda bir şey var gibi...:))

Depresif Ayu dedi ki...

Demek Murat Ozan. Öylesine sordum canımmm :))

Mahmutun güncesi dedi ki...

Hadi öyle olsun.:))