27 Temmuz 2013 Cumartesi

BUGÜN İÇİN

ÖYLESİNE BİR YAZI





Bir köşede öylece oturuyorum.Düşüncelerim darma duman.İçim acıyor.Yüreğim içime,taaa derinlere doğru kanıyor.Hiç bir şey yapmıyorum.Yapamıyorum.Seyirciyim.Hem kendimin hem de çevremin.Bir şeyler yapmak istiyorum.Kıpırdanıyorum.Hııı!!!
Olmuyor.
Geri planda Vivaldi'nin 'The Four Seasons' isimli eseri çalıyor,elimde ise yeni aldığım kitaplardan biri (Selim İleri kitabı-Şimdi Seni Konuşuyorduk-Hazırlayan:Handan İnci) var.Bir an hayatın dışında hissediyorum kendimi oysa hayatın içinde olmaktan hoşlanırım.
Ne çok yapmak istediğim şey var.Aynı,sürekli aldığım okuma sırasını bekleyen kitaplara benziyor.Ne kadar çok kitap okursam okuyayım sayıları hiç eksilmiyor.Yapmak istediklerim...Kimisi yapılıyor kimisiyse...Zaman gösterecek...

2 yorum:

özii dedi ki...

işte böyle zamanlarda müthiş bir fikrim oluyor ama çözümü yok...

zaman için de zaman açılması gibi , aynı konuşma baloncukları gibi. herşey o baloncuklara sığdırılsa bitse yeniden açılsa vsvs , bende saçmalıyorum işte..

Mahmutun güncesi dedi ki...

Yookkk.Bence güzel bir açıklama.Ama resim çalışmalarıma tekrar döneyim arada da kitap ve blog okumalarına gömüleyim.Teşekkür ederim.