10 Haziran 2015 Çarşamba

10 HAZİRAN


DOĞUM GÜNÜM


Bugün doğum günüm.
Esasında nüfus cüzdanına 20 Haziran yazılmış ama bu beni ilgilendirmiyor.Ki bu yıldan sonra iki doğum günü kutlayacağım;
biri 10 Haziran diğeri Bodrum'da yaşamımı sürdürmeye başladığım tarih.



Bazen sohbet ederken karşımda ki insan nedendir bilmem hiç gereği yokken yaşımı sorar.Söylemek istemem ama aklıma ilk gelen rakam ağzımdan çıkar.Bu rakam hiç bir zaman kendi yaşımı ifade etmez.Zaten bu konu,soranı ve benim dışımda ki kimseyi ilgilendirmez.
Rakamı duyan tatmin olmayıp doğum tarihimi sormaya kalktığında (ki genelde böyle olur) gırgırımı geçmeye başlarım.Dıştan ciddiyimdir ama içten eğlenirim.Bazen de kızarım.Kızmam hem karşıdakinin aptallığına hem de bununla işin ne diyerek kendimedir.
Eğitim,askerlik,iş...Hepsini bir araya getirdiğinizde aşağı yukarı karşınızda ki insanın yaşını tahmin edebilirsiniz.Eğer aptalsanız yapacak bir şey yok "yaşın kaç?" diye sormaya devam edersiniz.Ben de sizle gırgırımı geçerim olmadı açık açık "aptal" derim.İster konuş ister küs.
Benim yaşımdan kime ne...

           Küçül de cebime gir Hahahahahah

Sevdiklerimle güzel,sağlıklı,mutlu günler geçirmeye ve anılar biriktirmeye devam etmek istiyorum.Her yeni gün istediğim güzelliklere kucak açsın.Ben istemekten yorulmuyorum.

NOT :
Fotoğraflar bana aittir.
Kendime hediyemi aldım.
Hediye paketini açmak ne keyifli ama...

2 yorum:

kahvetelvesi dedi ki...

Mutlu, huzurlu, sağlıklı nice senelere...
Hadi insan bir anlık merakına yenik düşüp sorabilir de, ısrar nedendir acaba ?

Mahmutun güncesi dedi ki...

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Eeee "aptal" oldukları için.
:))