20 Haziran 2012 Çarşamba

DANY BRİLLANT KONSERİNİN ARDINDAN...

                                      DANY BRİLLANT KONSERİNİN ARDINDAN




                                     Bu muhteşem konseri nasıl anlatmalı,nasıl yazmalı?



                                   Konser biletini,satışa çıkar çıkmaz almıştım,ne olur ne olmaz diyerekten.İzlemeyi çok istediğim konserlerden biriydi.



                                  Konser öncesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde Erkan Özerman iki etrafına emirler yağdırıyor.Suratı aşağılara düşmüş,insanlara çemkiriyor.Birazdan konser başlayacak,belki onun stresi.Yakın zamanda Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadığı gereksiz(kendisini haksız bulduğum)olaydan sonra bu insandan hazetmemeye başladım.Afra-tafra satan kendini beğenmiş hallerine artık tahammül edemiyorum.Neyse Erkan Özerman'ı geçelim şimdi...



                                 Orkestra elemanları sahnede yerlerini aldılar,harika bir müzik etrafı gümbür gümbür doldurmaya başladı.Evett gerilerden sahnenin ucuna doğru coşkulu seyircisi ile buluşmak üzere Dany BRİLLANT geliyor.Aman Allahım,ortalık ıslıktan ve alkışdan inliyor.Bu coşkuyu görmenizi isterdim.Seyirci ve dinleyici olarak hepimiz adeta alkışlarımızla sanatçıyı kucaklıyoruz.O da bu alkışların hakkını vermek istercesine arka arkaya güzel şarkılarını söylemeye başlıyor.



                                Her şarkısıyla seyircisini hop hopladan Dany BRİLLANT'ın,sahneye hücum eden kadın izleyecileriyle öyle güzel dans edişi vardı ki.Ayrıca dans müziği eşliğinde 3 çift ile birlikte bir kadın seyircisini sahneye alarak dans ettiler,güzeldi.İzleyicisinin nabzını nasıl tutacağını biliyor.


                                Birara genç sanatçılarımızdan Can Bonomo'yu sahneye davet etti.O da Erevizyonda seslendirdiği şarkısını şıkır-şıkır,fıkır-fıkır seslendirdi.

                               Yanımda ana-oğul gelmiş olanlarda,önde ayağa kalkmış oynayarak şarkılara eşlik edenleri oturtmaya çalışıyorlardı.Neymiş kadın göremiyormuşşş.Hay Allah,kadın biraz suratsız gibiydi!Kimse oralı olmadı,ohhh oynadılar...Oynadık...


                                 Seyircinin arasına dalıp,izleyicisi ile iç içenin nasıl olacağını gösterdi.Bizim santçıların,hani etrafında korumalardan çember olur ve utanmadan da izleyicinin içerisine öyle girerler ya.Gelselerdi de görselerdi.


                                 Harika bir müzik ziyafeti verdi.Bitmesin istedik ama her güzel şeyin nasıl sonu varsa bunun da sonu vardı ve bitti.Tabii öncesi o kadar tezeharuta dayanamayıp bir kere daha sahneye çıktı.Güzel şarkılarından bir demet daha sundu.



                                   Bir daha ki gelişinde yine izleyicilerin arasında olacağım sevgili Dany BRİLLANT.

                                  Bir daha gel.Bir daha,bir daha....

Hiç yorum yok: