25 Mayıs 2013 Cumartesi

İÇKİ İÇİYORUM AMA...

İÇKİ İÇİYORUM AMA...


   


 Evet ne olmuş içki içiyorum.Nerde ve nasıl içeceğimi biliyorum.Hele bir resim bitirdiysem ve istediğim gibi olmuşsa kim alıkoyabilir o keyfi yaşatmaktan. 


Yaşamıma karışılmıyormuş.Pehh... 


 Evet içki içiyorum ama yalan konuşmuyorum.Hele insanların gözünün içine bakarak.Kimseye iftira da atmıyorum.Harcadığım parayı sonuna kadar hak ediyorum ve kazandığım para kadar yapabileceklerimi yapıyorum.Onun dışında...Aman Allahım yaşatmasın böyle bir şeyi. 


 Evet içki içiyorum ama şu ana kadar gırtlağımdan haram para girmemiştir.Kimsenin kuyusunu kazmamışımdır. 


 Ya bir de bu konuda gelişmiş Avrupa ülkeleri örnek verilmez mi?Pess diyorum valla.Yaşam standardı ve özgürlük açısından (başka bir çok şey) aynı düzeyde bile değiliz.İşine geleni al işine gelmeyeni alma.O bahsedilen ülkelerde halktan alınan vergilerle kişisel bir şeyler yapıldığında Cumhurbaşkanından tutunda başbakan,bakan,milletvekili yargılanıp ceza alıyor. 


 Evet içki içiyorum ama herkese saygım var.Bir şeyden yola çıkarak kimseyi yargılamıyorum.Kimse de içkimden dolayı beni yargılamasın.Hele hele din unsurunu kullanmasın.İçki içmeyipde dinin hoş karşılamadığı hareketleri her gün gözümüzün içine soka soka yapan insanlar var.


İçki bahane esas olan özgürlüktür.

4 yorum:

özii dedi ki...

Bu ikisi birbirine karıştırılmadığı Zaman rahata ereceğiz. Hem namazını kılıp hem de alkolünü alan bir sürü kişi biliyorum.
Hepside harika insanlar...
Böyle yasaklanınca herkesin aklına düşüyor.

Depresif Ayu dedi ki...

Mahmutçum unutma, saat 22.00'den sonra içki içmek yokkk. Cısss :))

Mahmutun güncesi dedi ki...

özii,ne kadar doğru yazmışsın.Benim çevremde de var.Ama kimse kimseyi yargılamıyor.
Sevap-günah,buna bizler karar veremeyiz zaten.Ama birileri çıkıyor her şeyine karışmaya kalkıyor.Sen kendi işine bak diyorum.

Mahmutun güncesi dedi ki...

Depresif Ayu,hahahaha,hahahaha.