3 Mayıs 2013 Cuma

KOŞUŞTURMAYI SEVİYORUM

KOŞUŞTURMAYI SEVİYORUM


Geçen haftasonunu üç tiyatro oyunu izleyerek,iki sergi gezerek,bir geceliğine Sapanca'ya kaçarak ve Nevizade keyfi yaparak sonladım.Bu koşuşturmayı seviyorum ya.Yormuyor beni.


Zaman kaybı fazlaca yaşamamak için proğramımı yaparken gideceğim yerlerin aynı bölgede olmasına dikkat ediyorum.Ulaşım açısından bir başka yerde kaybedeceğim zamanı bir başka yerde telafi ediyorum.


Gezdiğim iki serginin (Art Suits ve Akademililer Galeri) hemen yakınında Nevizade,biraz ilerisinde İstiklâlde İstanbul Devlet Tiyatrosu (Atlas Pasajı içerisinde) ve bunun karşısında Maya Sahnesi (Halep Pasajı içerisinde) yer alıyor.Bir yerden bir yere giderken ara boşluklarda yemeğimi yiyecek,kahvemi yudumlayacak zamanım rahat rahat oluyor.Cevahir Sahnesi Salon 1,Cevahir AVM de olduğundan o da ayrı bir proğram.


Koşuşturma sonucunda bir de bakıyorsunuz gün bitmiş.Ama şöyle geriye dönüp baktığınızda istediğiniz gibi dolu dolu geçirmişseniz,kuş gibi hafif ve mutlu hissediyorsunuz kendinizi.Boşa geçti gibisinden bir düşünceye sahip olmuyorsunuz.


Akademililer Galeri'de Aslı Altın Işık'ın ''Sert ama Sessiz'' isimli sergisi vardı.Kağıt üzerine yapmış olduğu yağlıboya çalışmalarına bayıldım.







Art Suit Galeri'de ise ''Aşk bizi sonunda mahvedecek'' başlığı altında Gabor A.Nagy,Adam Bota,Adam Magyar,Anne Wölk'in çalışmaları sergileniyordu.









Ve Nevizade;




Bu da Sapanca'dan;



2 yorum:

sihirli süpürgeee dedi ki...

böyle koşuşturmaya can kurban :) ne güzel etkinlikler yapmışsınız. zaten sanat, gezi, müzik, edebiyat insana makine değil de insan olduğunu hatırlatıyor.

Mahmutun güncesi dedi ki...

''zaten sanat, gezi, müzik, edebiyat insana makine değil de insan olduğunu hatırlatıyor.''
Bu cümleniz,yapılanların güzel bir özeti olmuş.