16 Aralık 2011 Cuma

ARAPSAÇI OYUNUNA DAİR....

             ARAPSAÇI

    
            Arapsaçı,bir dağ evinde sakin başlayıp eve gelenler arttıkça ortalığın karıştığı ve sonunda da arapsaçına döndüğü bir oyun.İki kız kardeş,iki erkek kardeş (kız kardeş,ablasının sevgilisini seviyor,sevdiği adamın kardeşi de kendisini seviyor) ve kızkardeşlerden ablayı seven kabadayı birarada olursa dağ evinde neler olabileceğini tahmin edin.Bir de işin ucunda ölüm olunca erkek kardeşler kadın kılığına girmek zorunda kalıyorlar.Bundan sonrası tam bir cümbüş.

           11 aralık 2011 tarihinde Old City Comedy Club'e hem 17:00 hem de 19:30 da ki oyunu izlemeye geldim.İyi ki gelmişim ve eski bir mekan olmasına rağmen iyi ki tanımışım diyorum.Sıcak bir mekan,oyunlarda öyle.Eeee insan daha ne ister.Bence kafanızda canlandırmaya çalışacağınıza gidip içkinizi paşa paşa içip güzel bir oyun seyredin derim.
   

          Yeni tiyatro grubunun iki perdelik komedi oyunu,her pazar Beyoğlu Old City Comedy Club'ta,saat:19:30 da izleyicisiyle buluşuyor.



Tam:20 TL  Öğrenci:15 TL

ARAPSAÇI

YENİ TİYATRO


YAZAN                :Mithat SUBAŞI
YÖNETEN           :Mithat SUBAŞI
OYNAYANLAR  :Serkan ATAR,Serkan GENÇ,Osman DURSUN,Zeyno ÜSTÜNIŞIK,Pelin YORU,Mithat SUBAŞI

ADRES:
Tomtom Mah.İstiklal Cad.
Akarsu Sokak. No:1-2-4-5
Galatasaray/Beyoğlu
İSTANBUL
(Tünele doğru giderken Galatasaray Lisesinin hemen yanında ki Yapı Kredi Yayınlarından(YKY) sonraki ilk sokaktan sola dönün Old City Comedy Club'ü göreceksiniz)

Hiç yorum yok: