17 Aralık 2011 Cumartesi

İŞKİLLİ İLİŞKİLER OYUNUNA DAİR....

          İŞKİLLİ İLİŞKİLER


          Yaşam içerisinde hepimizin başkaları tarafından cins(tuhaf) denilebilecek bir şeyleri vardır.Bazen bu cins(kuruntucu,vesveseli,işkilli) durumlar kahkahalara boğulmamıza neden olur.''İşkilli İlişkiler'' oyunu da bu konuyu çok güzel işlemiş.Sizi,tebessümden başlayıp kahkahanın son frekansına kadar götürebiliyor.Karşı cinsler,birbirlerinin tuhaflıklarını kendi gözlerinden anlamaya çalışıyor.Anlamaya çalışırkende komik sahnelere neden oluyor,sizi kahkahaya boğuyor.


         Oyuncular,güzel bir oyun çıkarmışlar,emeklerine sağlık.Keyifle,kahkahayla izlenen eğlenceli bir oyun.Seyredin derim.Gün içerisinde başınızdan ne geçerse geçsin,oyundan çıktığınızda unutmuş,hafiflemiş ve mutluluğun ise içinizi sardığını hissedeceksiniz.
  

         11 aralık 2011 tarihinde Old City Comedy Club'e hem 17:00 hem de 19:30 da ki oyunu izlemeye geldim.İyi ki gelmişim ve eski bir mekan olmasına rağmen iyi ki tanımışım diyorum.Sıcak bir mekan,oyunlarda öyle.Eeee insan daha ne ister.Bence kafanızda canlandırmaya çalışacağınıza gidip içkinizi paşa paşa içip güzel bir oyun seyredin derim.


        Tiyatro gerekli grubunun iki perdelik komedi oyunu,her pazar Beyoğlu Old City Comedy Club'ta,saat:17:00 da izleyicisiyle buluşuyor.


Tam:20 TL Öğrenci:15 TL


İŞKİLLİ İLİŞKİLER

TİYATRO GEREKLİ


YAZAN                : Ömer PINAR
YÖNETEN          : Özgür ŞAHBAZ
OYNAYANLAR : Tuba ERDEM,Yavuz TOPOYAN, Hande DANE, Barış HAYTA, Özgür ŞAHBAZ
MÜZİK                : Tuna ÇOKAĞLAYAN

ADRES:
Tomtom Mah.İstiklal Cad.
Akarsu Sokak. No:1-2-4-5
Galatasaray/Beyoğlu
İSTANBUL
(Tünele doğru giderken Galatasaray Lisesinin hemen yanında ki Yapı Kredi Yayınlarından(YKY) sonraki ilk sokaktan sola dönün Old City Comedy Club'ü göreceksiniz)

Hiç yorum yok: