8 Ocak 2012 Pazar

''SELAM SANA SHAKESPEARE'' OYUNUNA DAİR....

         SELAM SANA SHAKESPEARE
         
         Keyifli,eğlenceli bir oyun mu seyretmek istiyorsunuz?Maya sahnesinde oynanan bu oyunu kaçırmayın derim.Tek perdelik oyunda 75 dakikanın nasıl geçtiğini farketmiyorsunuz bile..

         Bildiğimiz klasik Shakespeare oyunlarından değil.Oyun güzel yorumlanmış,oyuncular ise rollerinin hakkını vermişler.Şair,oyun yazarı,oyuncu,tiyatro girişimcisi olan William Shakespeare'i-seyirciyi sıkmadan oyunlarının bir kısmını ve oyunlarından yola çıkarak kendisini-tanımamızı sağlıyorlar.

         Asırlar öncesi yaşamış bir sanatçının hala oyunlarının ve şiirlerinin gündemde olması,ilgi görmesi ileri ki yıllarda da bu gündemin devam edeceğini gösterıyor.Çağdaş sanatçı tanımına güzel bir örnektir W. Shakespeare.Bu sanatçıyı oyunla neden tanımayalım ya da tanımayı sağlamayalım.Eğitimcilerin öğrencilerine,ailelerin de çocuklarına tavsiye edeceği veya alıp götürecekleri bir oyun.

         Emeği geçen tüm insanların yorgunluğuna değen bir oyun.Bu arada oyunun müziği,güzel ve katkıda bulunanlar arka planda canlı olarak performans gösteriyorlar,ellerine sağlık.

          Ödüllü bir oyun;Assitej Türkiye Merkezi ve Sahne Dergisi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu Ödülleri 2011 kapsamında jüri ödülüne layık görüldü.



Tam:25 TL   Öğrenci:15 TL


SELAM SANA SHAKESPEARE

BGST Tiyatro Boğaziçi

REJİ,KURGU VE METİN YAZIMI                        :Aysel YILDIRIM,İlker YASİN KESKİN,Özgür EREN
REJİ.KURGU VE METİN YAZIMI DANIŞMANI:Uluç ESEN
DEKOR                                                                     :Uluç ESEN
KOSTÜM                                                                  :Nilgün ILGICIOĞLU,Özlem PEHLİVANER,Sezin GÜNDOĞAN
IŞIK VE EFEKT                                                       :Uluç ESEN,Volkan MANTU
AFİŞ                                                                          :Aydan ÇELİK
OYUNCULAR                                                          :Aysel YILDIRIM,Burak AKYUNAK,Duygu DALYANOĞLU,Eser DİLSÖZ,İlker YASİN KESKİN,Özgür EREN


ADRES:
İstiklal Cad.
Halep Pasajı(Atlas Pasajı karşısı)
kat:2
Beyoğlu/İSTANBUL



Hiç yorum yok: