20 Haziran 2013 Perşembe

BALKONUMDA İKİ GÜVERCİN 4

BALKONUMDA İKİ GÜVERCİN 4






Biliyorsunuz daha önce yumurtadan çıkan yavrulardan biri Allah'ın rahmetine kavuşmuş,diğeri ise yaşama tutunabilmişti.Tatilim öncesi bu yavru kanat çırpmaya başlamıştı.Tabii uçmasının yakın olmasını tahmin etmek için filozof olmaya gerek yok.Bu arada da iki gün arayla yine yumurtlamışlardı.Bunları balkonumda öylece bırakıp tatile gitmiştim.









Tatil dönüşü,iki yavru yumurtadan çıkmış ve diğeri ise uçmuştu.Yine yem vermeye başladım.Artık bana alışmış olan güvercinler,yokluğumda beni unutmuşlar.Her sabah yem koymak üzere balkona girdiğimde yine kaçmaya başladılar.






Yalnız yavrulardan biri küçük,işten geldiğimde hep yuvanın dışında görüyorum.Yoksa diyorum yine aynısı mı olacak?İnşallah olmaz.Büyümelerini izliyorum,fotoğraflarını çekiyorum...Güzel ama balkonum temizlenemeyecek duruma doğru gidiyor.





Ahhh balkonumun haline bakın...

4 yorum:

Osman Karadutgil dedi ki...

Aman tanrım! Bu kadar pisleteceklerini tahmin etmiyordum Mahmut :)

Mahmutun güncesi dedi ki...

Ahh ahh yuva yapmaya başladıklarında neden yuvayı bozmadım,pişmanım.Böyle iki de bir yumurtladıklarınıda bilmiyordum.Bu durumun ekime kadar süreceğini söylüyorlar.Offff ya...

Depresif Ayu dedi ki...

Mahmutçum bence bir tane beyaz eşya kolisini kesip yere ve duvara koyarsan sorun çözümlenebilir. Balkon elden gitmek üzere ama olsun, minişlerin büyümesini görmek çok güzel bir duygu.

Bizim balkona da kumrular yuva yapıyor ve yavruluyorlar hep. Abim kafayı yiyecek ama ben çok seviyorum doğrusu.

Mahmutun güncesi dedi ki...

Artık ne yapacağımı şaşırdım ya.Zaten görüp görecekleri bu.Bir daha ki seneye balkona yaklaşmalarına bile izin yok.:(